Gdańsk

Korzenna 33/35

Ratusz Staromiejski

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Salt, Fat, Acid, Heat autor: Nosrat Samin
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Salt, Fat, Acid, Heat

Mastering the Elements of Good Cooking
Wersja papierowa
Autor: Nosrat Samin
Wydawnictwo: Canongate Books Ltd.
ISBN: 978-17-8211-230-3
Format: 19.0x24.0cm
Liczba stron: 470
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2017 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
189,00 zł 170,10 zł

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.

By mastering these four variables, Samin found the confidence to trust her instincts in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients. And with her simple but revolutionary method, she has taught masterclasses to give both professionals and amateurs the skills to cook instinctively.

Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin’s canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Gdańsk akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier