Gdańsk

Korzenna 33/35

Ratusz Staromiejski

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Swine Production and Health Management autor: U. Dimri
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Swine Production and Health Management

Wersja papierowa
Autor: U. Dimri
Wydawnictwo: NEW INDIA PUBLISHING AGENCY- NIPA
ISBN: 978-93-8145-016-1
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 250
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2013 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
279,10 zł 265,10 zł

<p>This book on swine production, health and management emphasizes the swine rearing in totality. The authors have added expertise to all areas of the book. Swine, if reared under modern scientific methods, may provide significant economic benefits to its owner. Management, housing, knowledge about its anatomy and physiology, breeding/ reproduction, nutrition/ feeding, health/disease, production, products, marketing and economics are the facets which one needs to be well aware of to get optimum profitable return from this animal. The authors have tried to cover pig as an individual unit as well as an industry/ enterprise. Considering the importance of swine in the field of veterinary and animal sciences, this book has been written to provide a more academic, scientific and field oriented approach, thus making it suitable to the needs of academicians, scientists, students, field practitioners and the general reader. Newer aspects of swine husbandry are described with elaborate suggested reading references to aid in further reading.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Gdańsk akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier